Wrap-Up | March 2021

Hello book loves, I hope everyone is doing well! This month has gone by so fast, it feels like I wrote this blog post for the month February yesterday. I read some books and my tbr is getting smaller by the day, which is amazing. As usual, you can find all my English reviews here and all my Dutch reviews here.

Hoi boeklieverds, ik hoop dat het goed gaat met iedereen! Deze maand is zo snel voorbijgegaan dat het voelt alsof ik gisteren deze blogpost voor de maand februari heb geschreven. Ik heb wat boeken gelezen en mijn tbr wordt met de dag kleiner, wat geweldig is. Zoals altijd zijn mijn Engelse recensies hier terug te vinden en mijn Nederlandse hier.


Books read in March / boeken gelezen in maart

Hof van vleugels en verwoesting (A Court of Wings and Ruin) – Sarah J. Maas // ★★★★
Hof van ijs en sterren (A Court of Frost and Starlight) – Sarah J. Maas // ★★★ ½
Sweet & Bitter Magic – Adrienne Tooley // ★★★½
Een dodelijke opleiding (A Deadly Education) – Naomi Novik // ★★★½
Dantes goddelijke komedie: de hel – Dante Alighieri, Lies Lavrijsen, Sophie Pluim

Audiobooks listened to in March / audioboeken beluisterd in maart

Black Sun – Rebecca Roanhorse // currently dnf @ 50%
Crownchasers – Rebecca Coffindaffer // ★★★★

My favorite read of the month / mijn favoriet boek van de maand

Even though I ‘only’ gave it 4 stars, my favourite read of the month was A Court of Wings and Ruin by Sarah J. Maas. I really enjoyed this book and – surprise – these characters. I gave it 4 stars because halfway through the book I was a bit bored? I don’t know why, but I put the book away, and it took me some time to pick it back up.

Hoewel ik ‘maar’ 4 sterren gaf aan dit boek, was mijn favoriet van de maand toch wel Hof van vleugels en verwoesting van Sarah J. Maas. Ik heb echt genoten van dit boek en – verrassing – deze karakters. Ik heb het 4 sterren gegeven omdat ik me halverwege het boek een beetje verveelde? Ik weet niet waarom, maar ik legde het boek weg, en het kostte me wat tijd om het weer op te pakken.

What I am planning on reading in April / wat ik van plan ben om te lezen in april

The Queen’s Gambit – Walter Tevis // paperback
Hof van zilveren vlammen – Sarah J. Maas // paperback


Did you read some good or fun books this month? If so, which one was your favourite? Let me know in the comments.

1 thought on “Wrap-Up | March 2021

  1. ahh i loved reading this wrap-up!! looks like you had a really productive march!! i hope april treats you well!! ❤️

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close