Wrap-Up | May 2021

Hello book loves, I hope everyone is doing well! I haven’t been able to read a lot. I have a lot of work for school. It’s my last project before graduating so I really have to push my limits. Normally next month will be a better reading month. I am looking forward to it. As usual, you can find all my English reviews here and all my Dutch reviews here.

Hoi boeklieverds, ik hoop dat het goed gaat met iedereen! Ik heb niet veel kunnen lezen. Ik heb veel werk voor school. Het is mijn laatste project voordat ik afstudeer, dus ik moet echt extra mijn best doen. Normaal gesproken wordt volgende maand een betere leesmaand. Ik kijk er naar uit. Zoals altijd zijn mijn Engelse recensies hier terug te vinden en mijn Nederlandse hier.


Books read in May / boeken gelezen in mei

Blood & Honey (Bloed & Honing) – Shelby Mahurin // ★★★
The Song of Achilles (Het lied van Achilles) – Madeline Miller // ★★★
Skyhunter – Marie Lu // ★★★★★

Audiobooks listened to in May / audioboeken beluisterd in mei

Throne of Glass (De glazen troon) – Sarah J. Maas // ★★★★

My favorite read of the month / mijn favoriet boek van de maand

Skyhunter by Marie Lu! No ones surprised here, but I loved this book. My review will follow soon!

Mijn favoriet van deze maand was Skyhunter van Marie Lu. Ik hoop echt dat dit boek snel vertaald wordt! Engelse recensie komt snel.

What I am planning on reading in June / wat ik van plan ben om te lezen in juni

Skyward (Sterrenvlucht) – Brandon Sanderson // paperback
One Last Stop (De laatste halte) – Casey McQuiston // paperback
Instructions for Dancing (Dansen voor beginners) – Nicola Yoon // paperback
Wings of Ebony – J. Elle // audiobook


Did you read some good or fun books this month? If so, which one was your favourite? Let me know in the comments.

1 thought on “Wrap-Up | May 2021

  1. I am so excited to read One Last Stop!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close