Wrap-Up | February

Hello book loves, I hope everyone is doing well! This month hasn’t been easy, but reading has helped me a lot. This month I took my time to read a book I wanted to read: A Court of Mist and Fury and ended up loving it! As usual, you can find all my English reviews here and all my Dutch reviews here.

Hoi boeklieverds, ik hoop dat het goed gaat met iedereen! Deze maand was een heftige maand voor mij, maar lezen heeft me enorm geholpen in deze moeilijke tijden. Ik heb deze maand de tijd genomen om een boek te lezen dat ik al een tijdje wou lezen, namelijk Hof van Mist en Woede en ik vond het boek geweldig! Zoals altijd zijn mijn Engelse recensies hier terug te vinden en mijn Nederlandse hier.


Books read in February / boeken gelezen in februari

De grand tour van Henry Montague (The Gentleman’s Guide to Vice and Virtue) – Mackenzi Lee // ★★★★
Storm and Fury – Jennifer L. Armentrout // ★★★½
Hof van Mist en Woede (A Court of Mist and Fury) – Sarah J. Maas // ★★★★★

Audiobooks listened to in February/ audioboeken beluisterd in februari

Ace of Shades – Amanda Foody // ★★★★½

My favorite read of the month / mijn favoriet boek van de maand

A Court of Mist and Fury. It was just the book I needed. I always forget how talented Sarah J. Maas is and I get why people are so obsessed with these characters! If you’d like to know my opinions on the book and see my fave art pieces be sure to check this post out.

Hof van mist en woede. Het was precies het boek dat ik nodig had. Ik vergeet altijd hoe getalenteerd Sarah J. Maas is en ik snap waarom mensen zo geobsedeerd zijn door deze personages! Als je mijn mening over het boek wilt weten en mijn favoriete kunstwerken wilt zien, bekijk dan zeker deze post (post is in Engels).

What I am planning on reading in March / wat ik van plan ben om te lezen in maart

Hof van Vleugels en Verwoesting (Court of Wings and Ruin) – Sarah J. Maas // paperback
Hof van Zilveren Vlammen (Court of Silver Flames) – Sarah J. Maas // paperback
Een dodelijke opleiding (A Deadly Education) – Naomi Novik // hardback
The Queen’s Gambit – Walter Tevis // paperback


Did you read some good or fun books this month? If so, which one was your favourite? Let me know in the comments.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close